Dövüş antremanlarım

Started by Nommalorel, May 12, 2024, 01:26 PM

Previous topic - Next topic

Nommalorel

Bu başlık altında yaptığım antremanlarda yaşadıklarımı, düşündüklerimi vesaire yazıcam. İleride hatırlamak için güzel şeyler.

27.07.2024 Ata

Round 1

Round 2

Round 3

Round 4

Round 5

Round 6

Yine golden gloves boks salonunda sparring günüydü. Bugün "düzgün yapıcam" diyerek çıktım çünkü son zamanlarda kondisyonsuz kalıp bacaklarımın hareket etmemesi, çok fazla savurarak vurmak gibi şeyler yapmaya başlamıştım. O yüzden 1-2 haftadır torbada hafif hareket etme ve beklenmeden vurma pratiği yapıyodum. Bugün o şekilde düzgün oynamaya çalıştım. Genel olarak başardım da. Düz oynama şekli ve direkler olarak baktığım zaman aslında fena değilim. Ama kroşeler için biraz daha içerde kırışmam lazım dışardan dışardan vurmak yerine. Bir de her kaçtığımda öylesine boş kaçıyorum, bundan sonra onun yerine her kaçışımla beraber aynı anda vurmaya da çalışıcam. Görücez bakalım. Güzel bi gündü eğlenceliydi baya :]. Ata ile oynamayı seviyorum çünkü diğerlerine göre daha teknik oynuyor. Herkes Fareed'den korkuyor ama bence Ata ondan daha iyi. Fareed sadece sert vuruyor başka bişey yaptığı yok. Soyunma odasında Ata bana "çok korkunç dövüşüyosun, vurmuyosun vursan aslında Fareed'den daha tehlikelisin dedi" v///v sankyuu sankyuu Ata saan.

Highlight

Günün highlight'ı benim için bu, aynı anda blok alıp aynı anda vuruş yaptığım kısım oldu. Hem Ata hem de izleyenler genel olarak şaşırdılar. Benim de çok hoşuma gitti. Sanki wing chun hareketi gibi :D.

11.05.2024 Fareed

Golden gloves boks salonunda sparringe gittiğim bir gün. Karşımdaki Fareed adlı rus arkadaş genel olarak rakipleri için dişli biriydi çünkü yumruklarını çekmediği için rakipleri yaklaşmaktan korkuyor. Yaklaşmayıp kendi kendilerine geri kaçtıkları için de Fareed istediği zaman rakiplerine istediği yumruğu atma şansı buluyor. Benim de iddiam Fareed'e karşı atak kurulduğu sürece ataklarının kesileceği yönündeydi ve ilk sparringimizde (bu videoda yok, video ikinci sparringimizde çekildi) olabildiğince onu yapmaya çalıştım ve baya eşit bir maç ortaya çıktı. Bu ikince sparringde ise ikimiz de yorulmuştuk ve biraz daha sloppy bir maç ortaya çıktı. Yine de ileri gidip yediğim vuruşları göstermediğim sürece üstünlük kurabildiğim anlar oldu. Oldukça zevkliydi.

Dosyalarıma ulaşmak isterseniz:

Soulseek: ommalorel
GigaTribe: Nommalorel

22MAMI22

Elinize sağlık hocam keyifle seyrettim

Nommalorel

Quote from: 22MAMI22 on May 12, 2024, 04:29 PMElinize sağlık hocam keyifle seyrettim

Teşekkürler inş izlemeye devam edersin :D

Septem_Kin

Nommalorel

Nommalorel

Nommalorel

03.08.2024

Bunları artık bu şekilde yeni entry olarak eklicem, aşşa doğru bakmak daha okunaklı oluyor.

Round 1

Round 2

Round 3

Round 4

Round 5

Round 6

Bu günün olayı Burak arkadaşımın benden sert vurmamı istemesiydi. Genel olarak diğer arkadaşlarla "bugün düzgün boks yapcam" diyerek dövüştüm ama burak'ta saldım :D. Eğlendik güzel idi.

Nommalorel

07.09.2024

Round 1
Round 2
Yine düzgün boks yapıcam diye çıktım ilk 1. dakkada saldım xD. Ama olsun güzeldi genel olarak :]. suratıma birkaç güzel bomba yedim ama önemli olan yiyip devam etmek B]. Öyle olunca yemiş gibi de durmuyo, garip bişey.