Askerde Tuttuğum Eskiz defteri

Started by huseyinck, Jun 04, 2025, 12:29 PM

Previous topic - Next topic

huseyinck

Merhabalar
03.06.2025 tarihi itibarıyla askerlik görevimi tamamladım
Acemiliğimi Diyarbakır da usta birliğimi ise Hakkâri de Kuzey Irak sınırındaki bir karakolda İstihkam Er olarak yaptım

İyisiyle kötüsüyle bu süreç içerisinde askerlik sürecimin başından sonuna kadar zaman bulduğum süre içinde çizim yapıp notlar aldığım bir eskiz defteri tuttum

Hem bu defterin dijital bir ortamda saklı kalmasını istediğimden hemde buraya yakışıcağını düşündüğümden sizinle paylaşmak istedim

İyisiyle kötüyüsüyle bu serüveninde sonuna geldik bunu okuyarak bu süreçte bana eşlik ettiğiniz için teşekkür eder 2024-4B tertiplerime de selam yollayarak bu gönderininde sonuna geliyorum

22MAMI22

Vooo kardeşim hoş geldin, bayramda müsait olursan buluşmak isterim

Nommalorel

Hoşgeldin kardeşim o7. Bukadar çizmiş olman beni sevindirdi, şaşırttı ama en çok da damn son dedirtti. Müsait bir vaktimde tekrar daha düzgünce bakacağım

Dosyalarıma ulaşmak isterseniz:

Soulseek: ommalorel
GigaTribe: Nommalorel

Nommalorel

Tüm çizimlerine baktım kardeşim. Baya istikrarlı devam etmiş olman acayip ilham verici. Üstelik kaliteleri de oldukça iyi. Bir yandan yol hikayeni de dinler gibi olduk. Şu defter ve şu post hakikaten senin için ne kadar zor olmuş olsa da okuyan için harika bir deneyim. En çok yaşadıklarını çizimlerle ve infografik elementlerle anlattığın kısımlara bayıldım ve de yarıldım. Süper olmuş xD.

En beğendiğim çizimlerin:

Dosyalarıma ulaşmak isterseniz:

Soulseek: ommalorel
GigaTribe: Nommalorel