BU ANİMEDE DAHA DA ACTING VAR

Started by Nommalorel, Aug 22, 2024, 11:01 AM

Previous topic - Next topic

Nommalorel

Nige No Jouzu no Wakagimi

İngilizcesi Elusive samurai olan bu animede ful + ful çakılı acting var be kardeşim. Beklemiyodum yani açtığım zaman. Sanırım şuanki dönemde animasyonlar genel olarak bu tarza kaydı. Neredeyse aşırı realistic denilebilecek, ağırlık odaklı ve eski anime hilelerinen çoğunlukla kaçınılan sahneler bulunan bu yeni anime tarzı bana biraz garip hissettiriyor açıkçası. Bazı sahnelerde çok iyi olurken bazılarında biraz gözüm eski şekli arıyor. Yine de ne olursa olsun animasyon çalışmak ve incelemek için harika bir anime olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle bir bölüm bakılması lazım. Daha sonra bunun üzerine bir blog yazısı yazdığımda linkini buraya koyarım.

Dosyalarıma ulaşmak isterseniz:

Soulseek: ommalorel
GigaTribe: Nommalorel

Nommalorel

Animenin op ve ed lerini aslında beğenmemiştim ama 3. bölümde artık endingine alışmaya başladım.

https://animethemes.moe/anime/nige_jouzu_no_wakagimi/ED1

Biraz meiji biraz 90 lar temalı bi ending olmuş nekadar anime çok daha öncesinde geçiyor olsa da, o yüzden hem kulağım hem de gözüm alışmamıştı ama şimdi hoşuma gitmeye başladı ve aslında daha çok animeden farklı temaya sahip, adeta karakterlerin cosplay yapıyor olduğu bleach op ve endingleri gibi op ve ed ler görmek istediğimi fark ettim. Her animeye yakışmasa da bence buna yakışmış, bleach'inkilere zaten kim ne diyebilir. Bleach'in tek iyi yönü op ve ed nerdeyse bana kalırsa :D.

Dosyalarıma ulaşmak isterseniz:

Soulseek: ommalorel
GigaTribe: Nommalorel