Uzun zamandır yoktum

Started by Computatrum, Aug 21, 2025, 03:16 AM

Previous topic - Next topic

Computatrum

Evet, uzun zamandır yoktum, arada burada takılmayı unutuyorum hep buraya post atayım post atayım dememe rağmen. Neyse, nasılsınız sakugatr halkı?
bu sitede sakuga hariç her haltı yiyen şahsiyet

Nommalorel

Iyiyim kankim, bu aralar güzel gidiyor ufaktan projelerimle uğraşmaya geri döndüm. Uyku düzeni falan da düzeldi gibi. Sen nasılsın? Napıyosun nasıl gidiyor?

Dosyalarıma ulaşmak isterseniz:

Soulseek: ommalorel
GigaTribe: Nommalorel

Computatrum

Bende her şey tepetaklak gidiyor, Yazın başı Ankara'ya gittim zaten. Sonra evde tamamen oturdum kaldım, kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama, tembellik. Şuanki hedefim neocities web siteme bi cila çekmek. Listeler, notlar falan hazırladım, güzel birkaç FOSS uygulama buldum çok sevdim yeri gelince onlardan da bahsedeceğim. Dishonored satın aldım, bitirdim. Şimdi de hedefim Black Mesa'yı bitirmek.

Nommalorel

Olur olur, güzel program duymayı seviyorum. Fellow FOSS enjoyer :D.

Geçmiş olsun, bulabildin mi sevdiğin bişeyler? veya var ama bahsettiğin gibi tembellikten ötürü mü üstüne düşmüyosun?

Black Mesa çok ii duruyo. Half life 1 oynamış mıydın önceden? Biz arkadaşlarla baya bi ilerlemiştik de bitiremediydik. Şimdi de Black Mesa'da baştan başlayasım gelmiyor.

Dosyalarıma ulaşmak isterseniz:

Soulseek: ommalorel
GigaTribe: Nommalorel

Computatrum

Quote from: Nommalorel on Aug 21, 2025, 05:23 PMGeçmiş olsun, bulabildin mi sevdiğin bişeyler? veya var ama bahsettiğin gibi tembellikten ötürü mü üstüne düşmüyosun?
Buldum sayılır, hatta birazcık sorumlu olduğum şeyler de var ama tembellik, hiçbirini yapasım gelmiyor. Uyku uyumak, oyun oynamak veya bikaç kişiyle boş muhabbet çevirmek daha cazip geliyor galiba.

Quote from: Nommalorel on Aug 21, 2025, 05:23 PMBlack Mesa çok ii duruyo. Half life 1 oynamış mıydın önceden? Biz arkadaşlarla baya bi ilerlemiştik de bitiremediydik. Şimdi de Black Mesa'da baştan başlayasım gelmiyor.
Half-Life 1'i oynadım, hiç bitirememiştim ama. Lambda Kompleksi'ne kadar gelmiştim diye hatırlıyorum (Black Mesa'da da oradayım), Black Mesa'da Xen bölümlerini uzatmışlardı umarım oynarken sıkılmam.