Main Menu

High kick girl

Started by Nommalorel, May 28, 2025, 05:39 PM

Previous topic - Next topic

Nommalorel

Bayadır çizim yapmıyordum. Daha doğrusu pazar günleri kursa gidiyorum da. Kendi isteğimle oturup bişeyler çizmiyordum. Bugün de iş yerinde hedefim kadar çalıştım. Dedim son yarım saat bi çiziyim bari.

Genel olarak memnunum ama nasıl düzelteceğimi bilmediğim anatomi hataları var. Bi de üstüne bi süre kıyafet giydirmeye çalıştım olmadı en son vaz geçtim. Olur da devam edersem bu konu altında güncellerim resmi.

Yorumunuz, önerileriniz eleştiriniz olursa alırım efenim.

Dosyalarıma ulaşmak isterseniz:

Soulseek: ommalorel
GigaTribe: Nommalorel

Nommalorel

Normalde asıl başlığın altına yükleyecektim ama bunu çok beğenmediğim, üstüne koymadığım için böyle reply olarak koyuyorum.

Proporsiyonları ve perspektifi beğenmedim onu düzelteyim derken proporsiyon ve perspektifi değiştirememiş olmakla birlikte birkaç anatomik değişim yapmış oldum. Umarım daha doğru olmuştur.

Edit:

Şimdi tekrar bakınca. Yok daha iyi olmamış :D

Nommalorel

Bi deneme daha, bu sefer de perspektifi şaştı ama daha bi iyi oldu sanki

Nommalorel

Bugün referanslı çalıştım. Daha doğru oldu sanki?

Nommalorel

Gene bi referanslı. Bundan çok memnun olmadım. Zaten çok vaktim de yoktu. Alt kısım fena değil gibi sanki de bu sefer bacak ve torso çok iyi olmadı.

Edit: Yok yaa bu da olmamı xD

Nommalorel

Bu sefer baya memnun kaldım :3 Genel kalça, kasık kısmı, üst bacaklar ve bunların kalçaya birleşimi bana doğru yaptım gibi geldi? Perspektif de nispeten daha iyi. Alt bacaklar, üst vücut ve alt/üst vücut birleşimi hala felaket kötü ama ilerleme kaydediyorum sanki :D 2 Tane de ekstra çizim B]

Kalça çalışmaya şimdilik ara verip biraz da gövde birleşimine bakıcam sanırım.