Türkiye'de son zamanlarda çıkan yerli mangalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Started by Etilen, May 16, 2024, 08:36 PM

Previous topic - Next topic

Etilen

Re-Aksiyon gibi dergiler ve Kahramanın Trajedisi gibi manga tarzı kitaplardan bahsediyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Nommalorel

Aslında sanırım sadece bir tane DNR da görmüştüm bir de yıllar öncesinde GO manga dergidi vardı. Kurucusunun adı Burak'tı sanırım. Onun dışında gercekten bahsettiklerini bilmiyordum. Bir göz atıcam ilk fırsatta. Şimdilik sen kendi fikrini aktarabilir misin en azından bilgi sahibi olduğun için? Nasıllar kaliteleri nasıl? Belli bir standartı yakalayabiliyorlar mı yoksa hani daha çok türk çizgi romanı ama manga flavourlu gibiler mi?

Dosyalarıma ulaşmak isterseniz:

Soulseek: ommalorel
GigaTribe: Nommalorel

Huda

Ben de çok fikir sahibi değilim açıkçası böyle bir şeyin varlığından. Eğer bunun bir sektörü varsa Türkiye'de ben de bilmek isterim.

Etilen

Quote from: Nommalorel on May 16, 2024, 10:47 PMAslında sanırım sadece bir tane DNR da görmüştüm bir de yıllar öncesinde GO manga dergidi vardı. Kurucusunun adı Burak'tı sanırım. Onun dışında gercekten bahsettiklerini bilmiyordum. Bir göz atıcam ilk fırsatta. Şimdilik sen kendi fikrini aktarabilir misin en azından bilgi sahibi olduğun için? Nasıllar kaliteleri nasıl? Belli bir standartı yakalayabiliyorlar mı yoksa hani daha çok türk çizgi romanı ama manga flavourlu gibiler mi?
Ben Re-Aksiyon dergisini takip ediyorum, çoğu gayet iyi. Japonlardaki gibi her sayıda her mangadan bir bölüm olarak geliyor. Manga gibi sağdan sola okunuyor.

Nommalorel

Şimdi biraz baktım da, tamam ben hatırlıyorum Bekir Burak Şen işte 2017-2018 gibi GO MANGA DERGİSİ ile uğraşıyordu. Japonyaya gitmişti shueisha'ya manga submit etmek için kabul olmamıştı o zamanlar sanırım. Demekki şuanda Re-aksiyon dergisiyle uğraşıyormuş. Çizerlerden de Tomaso'yu tanıyorum. Eskiden arkadaşım olur. Yalnız sanırım hiç biyerde stoklarda kalmamış, haftalık çıkmıyor o zaman diye tahmin ediyorum. Eskiden tanıdığım insanların bu işi yapmaya devam etmeye çalışmalarına sevindim. Gerekli şeylerde stokta yok yazıyor.

Quote from: Etilen on May 17, 2024, 10:17 PMBen Re-Aksiyon dergisini takip ediyorum, çoğu gayet iyi. Japonlardaki gibi her sayıda her mangadan bir bölüm olarak geliyor. Manga gibi sağdan sola okunuyor.
[/size]

Dosyalarıma ulaşmak isterseniz:

Soulseek: ommalorel
GigaTribe: Nommalorel