Ara karelerim için eleştiri

Started by sakuralila, Apr 06, 2025, 06:07 PM

Previous topic - Next topic

sakuralila

Merhabaa, bugünler toniko pantoja'nın kursunu izliyorum. Tutorialda önce ana kareleri (birkaç tane de ara) çizdim. Sonra bakmadan kendi kendime araları doldurmaya çalıştım fakat floaty gibi gözüküyor bazı ritimleri vuramadığımı hissediyorum. Eleştirirseniz çok memnun olurum.
çok teşekkürler!1!

Nommalorel

İlk hareket gayet güzel olmuş aslında. Sonradan gelen araları doldurulmamış pose to pose kısımları çok beğenmedim. Kareler arasında çok bağlantı göremiyorum. Ama ilk atış ve vuruş gayet güzel olmuş. Bana "floaty" falan hissettirmedi. Sadece şu öneriyi yapabilirim. Bu kadar çöp adam çöp adam çizmemeye çalışabilirsin, ayakları yere basan iyi postürlü karakterler çizdikçe animasyonların daha iyi görünmeye başlar.

Sana tam olarak neresi ve nasıl floaty hissettiriyor? Onu özellikle belirtirsen belki senin rahatsız olduğun yerleri daha iyi görebilirim.

Dosyalarıma ulaşmak isterseniz:

Soulseek: ommalorel
GigaTribe: Nommalorel

Nommalorel

İkinci kısım için şunu ekleyeceğim. Eğer pose to pose yaparken kullandığın ana kareler anlamlı noktalarda ve anlamlı pozlara sahip olan ana kareler değillerse onlardan ara kare üretecek şekilde iyi animasyonlar yapamazsın. Daha anlamlı ve tanımlayıcı pozları ana karelerin olarak seçmeye gayret et. Pose to pose bir animasyon ara kareleri olmadan da iyi görünebilmelidir.

Dosyalarıma ulaşmak isterseniz:

Soulseek: ommalorel
GigaTribe: Nommalorel

sakuralila

çok teşekkür ederim, öne zıplaması ve ondan biraz öncesi floaty gelmişti, dediklerini dikkate alıp tekrardan yapacağım!